ELEKTRIČNE POTOPNE PUMPE

Naša linija pumpi razvijena je kao rezultat našeg iskustva dužeg od 140 godina rada s građevinskim klijentima širom svijeta.

PUMPE ZA ODVODNJAVANJE

Imamo potpunu liniju visokokvalitetnih i laganih električnih potopnih pumpi dizajniranih posebno za aplikacije odvodnjavanja, mulja i pumpanja blata. WEDA pumpe izrađene su za trajnost. Jedinstveni sistem i modularni dizajn čine ih među najfleksibilnijim pumpama na tržištu. Jednostavne za upotrebu i održavanje, WEDA pumpe obećavaju optimalne performanse. WEDA sistem dizajniran je kako bi pružio optimalno rješenje za održavanje i može se lako postaviti na gradilištu.

Aplikacije električnih potopljenih pumpi

Razumijemo potrebe za odvodnjavanjem naših kupaca i one se šire ovisno o geografiji i aplikaciji. Stoga je naša podvodna linija razvijena za aplikacije odvodnjavanja (D), mulja (S) i blata (L). Ove aplikacije zahtijevaju pumpe posebno dizajnirane za rukovanje korozivnim i abrazivnim medijima i njihovim čvrstim sadržajem.

WEDA D: Pumpe za odvodnjavanje

WEDA pumpe za odvodnjavanje rukuju čistom ili prljavom vodom, čak i s malim česticama, pružajući najbolje performanse i učinkovitost.

Aplikacije

opšte odvodnjavanje, podzemne vode, sirova voda i gradilišta

KATALOG ELEKTRIČNIH POTOPNIH PUMPI

OPREMA ZA GRAĐEVINARSTVO

dodatne mogućnosti