MOBILNI STACIONARNI AGREGATI

Bilo da trebate mobilni generator ili tražite stacionarni izvor energije, imamo rješenje za vaše potrebe

Mobilni Atlas Copco QAS+ prenosni generator
Generatori QAS+ pomažu vam poboljšati performanse svoje flote i postići brži povrat investicije (ROI). Ovi modeli su najefikasniji unutar QAS raspona, nudeći smanjenje emisija CO2 i potrošnje goriva. Generatori QAS+ donose značajno smanjenje razina radne buke i tiši su od usporedivih generatora.

Atlas Copco QAS prenosni generatori
Generatori QAS su izrađeni za višestruku upotrebu i dizajnirani su da se redovno kreću. Bez obzira jesu li premješteni nekoliko metara ili stotine kilometara, možete biti sigurni u njihove jednostavne, sigurne mogućnosti kretanja i zajamčene performanse, čak i u najtežim uslovima. To čini QAS idealnim za primjene u najmu i teškoj građevinskoj upotrebi.

Proširili smo našu QES seriju novim modelima do 1250 kVA PRP kako bismo osigurali da nudimo generator koji odgovara vašem poslovanju. Izgrađeni prema našim provjerenim dizajnerskim načelima, korištenim u cijelom našem portfelju generatora, QES serija nudi vam modularne mogućnosti i prostor za nadogradnju i proširenje; uz to, dizajnirana je za jednostavnu instalaciju i izvanrednu pouzdanost.